KMPlayerㅣForum
Korean Download Skins Testimonials User Map RSS
Search here before questions and do not post it here!
View First Unread   Thread Tools Linear ModeHybrid ModeThreaded Mode
New Member
 
Join Date:  Jun 2008
Posts:  1
#1 | Link | Subtitle Out Of Sync with Haali's Video Renderer, Posted 06-12-2008 Quote
Haali's Video Renderer is my favorite Video Renderer, but subtitles get out of sync when I use it with kmp

Code:
[Primary Filtergraph]
0) - KMP Matroska Reader
1) - KMP Audio Codec
2) - KMP Video Codec
3) - KMP Video Transform
4) - KMP Audio Transform(Copy)
5) - Haali's Video Renderer
6) - Default DirectSound Device

[Video Info]
Decoder - (MPEG2) KMP Video Codec(AVC1-libcodec.dll)
Format - Major Type: Video - Sub Type: YV12
VideoInfo2: YV12 1280X720, 12 bits
Format - Major Type: Video - Sub Type: YUY2
VideoInfo2: YUY2 1280X720, 16 bits

[Audio Info]
Decoder - (0x674F) KMP Audio Codec(Vorbis in VorbisFormat-OggVorbis.dll)
Format - Major Type: Audio - Sub Type: PCM
WaveFormatEx: ExtPCM(0xFFFE), 48000 Hz, 16 Bits, 3 Ch

[Basic Video DSP]
Internal brightness: 100%

[Advanced Video DSP]
+Video Plugin

[Audio DSP]
+Pre amplification: Main: (100%)
+Auto Volume Control
+Audio Plugin

[Subtitle Settings]
+Draw Mode(Selected): Image
+Draw Mode(In use): On Overlay
+Text Rendering Method: Rasterizer
+Support HTML Tags(SMI)

[KMPlayer]
+Version: 2.9.3.1431(5.786.624, 07/05/2008 20:58:00)
+libcodec.dll: Exist(4.459.520, 25/02/2008 03:06:28)
+libmplay.dll: Exist(438.784, 25/02/2008 03:06:28)
+PProcDLL.dll: Exist(1.769.472, 25/02/2008 03:07:04)
+LibDTS.dll: Exist(144.384, 25/02/2008 03:06:28)
+liba52.dll: Exist(56.320, 25/02/2008 03:06:28)
+libfaad2.dll: Exist(212.480, 25/02/2008 03:06:28)
+libmad.dll: Exist(92.672, 25/02/2008 03:06:28)
+libmpeg2.dll: Exist(126.464, 25/02/2008 03:06:28)
+theora.dll: Exist(196.608, 25/02/2008 03:07:48)
+OggVorbis.dll: Exist(1.165.312, 25/02/2008 03:07:00)
+xviddll.dll: Exist(655.872, 25/02/2008 03:08:14)
+Old_QUARTZ.DLL: Exist(770.048, 25/02/2008 03:07:00)
+AboutDll.dll: Missed
+DTView.dll: Exist(104.448, 25/02/2008 03:04:36)
+MPlayer.dll: Missed
+ImLoader.dll: Exist(856.064, 25/02/2008 03:05:22)


--------------------
[File Info]
--------------------
D:\Animes\D.Gray-Man\D.Gray-Man_-_Ep_82_[Aya][HD][4E20DD2E].mkv
  General
    Complete name : D:\Animes\D.Gray-Man\D.Gray-Man_-_Ep_82_[Aya][HD][4E20DD2E].mkv
    Format : Matroska
    File size : 260 MiB
    PlayTime : 23mn 44s
    Bit rate : 1533 Kbps
    Movie name : D.Gray-man 82 - #Aya @ irc.rizon.net - XeFe Lovers
    Encoded date : UTC 2008-05-10 21:51:42
    Writing application : mkvmerge v2.2.0 ('Turn It On Again') built on Mar  4 2008 12:58:26
    Writing library : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1
    Cover : Yes / Yes
  Video #1
    Codec : AVC
    Codec/Family : AVC
    Codec/Info : Advanced Video Codec
    Codec profile : High@L5.1
    Codec settings, CABAC : Yes
    Codec_Settings_RefFrames : 16
    PlayTime : 23mn 43s
    Nominal bit rate : 1465 Kbps
    Width : 1280 pixels
    Height : 720 pixels
    Display Aspect ratio : 16/9
    Frame rate : 23.976 fps
    Chroma : 4:2:0
    Interlacement : Progressive
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.066
    Writing library : x264 - core 59 r839M 27c3071
    Language : English
  Audio #2
    Codec : Vorbis
    Codec/Family : Vorbis
    PlayTime : 23mn 44s
    Bit rate mode : VBR
    Channel(s) : 2 channels
    Sampling rate : 48.0 KHz
  Text #3
    Codec : ASS
    Codec/Info : Advanced Sub Station Alpha


--------------------
[System Info]
--------------------
CPU 0: 3000MHz, Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, x86 Family 15 Model 6 Stepping 5
CPU 1: 3000MHz, Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz, x86 Family 15 Model 6 Stepping 5
OS: Windows NT Professional(Version 6.0 Build 6001) Service Pack 1
Video: NVIDIA GeForce 8600 GT

DirectX: 9.0c(4.09.00.0904)
Memory: All: 2.097.152 KB, Available: 1.746.756 KB, Used: 17%
CodePage: 1252, Charset:1
Instruction: MMX MMX2 SSE SSE2 SSE3 64Bits
I'm using a beta version of kmp, but I've tried the stable version.

This video is actually 720p, but subtitles always get out of sync with every kind of video I try to play, if I use Haali's Video Renderer.
Peuj's Avatar
Regular Member
 
Join Date:  Apr 2007
Location:  France
Posts:  625
#2 | Link | Posted 06-12-2008 Quote
You have to set the subtitle to "Draw to VMR Surface" instead of "Draw to Image Itself".

It has already been asked a lot of time in the forum....
mad's Avatar
Retired moderator
 
Join Date:  Jan 2006
Location:  Slovakia
Posts:  2,581
#3 | Link | Posted 06-12-2008 Quote
Yes, as Peuj already wrote:
(BTW, I am using HR too)
Attached Images
 
i5 750 / 4GB RAM 1333Mhz / HD 5850 1GB / Windows 7 64-bit
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
desynced subs when using Haali's Renderer clener Technical Support 6 01-09-2008 06:17 PM
Haali's Renderer locks up when closing clener Technical Support 2 11-19-2007 06:01 PM
Subtitle not in sync in haali renderer mode red5goahead General Discussions 2 05-30-2007 07:31 AM
(fixed) Problem with haali's video renderer njmzhang Bug Reports 2 05-25-2007 09:31 AM
Haali video renderer subtitle problem mad Technical Support 3 04-01-2007 12:46 AM
Supported by PANDORA.TV
All times are GMT +9. The time now is 09:20 PM.
Contact Us - The KMPlayer - Archive - Top