KMPlayerㅣForum
Korean Download Skins Testimonials User Map RSS
Found a reproducible bug in kmp? Report it with detailed things.
Page 1 of 3: 1 2 3 >
View First Unread   Thread Tools Linear ModeHybrid ModeThreaded Mode
New Member
 
Join Date:  May 2007
Posts:  7
#1 | Link | Playback freeze at startup when Play/Pause is configured, Posted 05-17-2007
Playback freeze at startup when Play/Pause is configured under,

Preference(F2) >> General >> Keyboard / Mouse >> Left Single Click = " Play / Pause".

Playback only starts when manually single click on the play screen.

Only occurs with new media files, and when double-clicking on media file to launch the KMP application.
Also, if media was played before with playback position remembered, the Auto Resume would starts the playback of the videos fine, no manual click start is required in this case.

To reproduce, simply Initialize All Presets and select only the option above and play any media.

My rig
-------
OS: Windows Vista (Ultimate), Win XP Pro SP2.
KMP version: 2.9.3.1284 (have been quite a while since this bug exist, might wanna back trace beyond the stable release).

P/S: GREAT player! Became my primary player the very first day i tried it!
Last edited by SimpleNick : 05-17-2007 at 10:41 PM. Reason: Adding more observations.
mad's Avatar
Retired moderator
 
Join Date:  Jan 2006
Location:  Slovakia
Posts:  2,581
#2 | Link | Posted 05-18-2007
Quote:
Originally Posted by SimpleNick View Post
Only occurs with new media files
I tried this with a few new media files, but nothing. Can you attach a sample of a file that does so?
i5 750 / 4GB RAM 1333Mhz / HD 5850 1GB / Windows 7 64-bit
New Member
 
Join Date:  May 2007
Posts:  7
#3 | Link | Posted 05-18-2007
"New" as in media file that was not previously played before by the KMP, not in terms of format.

It occurs regardless of the file format, happens on rm, rmvb, avi, even ts.
I've attached my "kmpcfg.ini" for reference instead.

How far does resetting the KMP with "Initialize All Presets" clears the personal settings? in terms of ini / registry?
is there other more thorough way of resetting?

Btw, running Vista without Aero (Windows Vista Basic Color Scheme), if that matters.
Attached Files
File Type: 7z KMPCfg.7z‎ (6.9 KB, 60 views)
mad's Avatar
Retired moderator
 
Join Date:  Jan 2006
Location:  Slovakia
Posts:  2,581
#4 | Link | Posted 05-18-2007
Quote:
Originally Posted by SimpleNick View Post
Btw, running Vista without Aero
Aha...I am using XP SP2, so its maybe KMP on Vista bug. Maybe someone using Vista as well can test this.
i5 750 / 4GB RAM 1333Mhz / HD 5850 1GB / Windows 7 64-bit
Peuj's Avatar
Regular Member
 
Join Date:  Apr 2007
Location:  France
Posts:  625
#5 | Link | Posted 05-18-2007
Quote:
Originally Posted by SimpleNick View Post
Preference(F2) >> General >> Keyboard / Mouse >> Left Single Click = " Play / Pause".
I always use this configuration and I never had this problem.
New Member
 
Join Date:  May 2007
Posts:  7
#6 | Link | Posted 05-19-2007
Hmm.. makes me wonder if something in my system setting mess up.

Anyway to do a thorough reset -- without formatting?
Peuj's Avatar
Regular Member
 
Join Date:  Apr 2007
Location:  France
Posts:  625
#7 | Link | Posted 05-19-2007
Quote:
Originally Posted by SimpleNick View Post
Hmm.. makes me wonder if something in my system setting mess up.
As said Mad maybe there is something wrong with Vista not with your system.
I don't have your problem but I use XP SP2.

Quote:
Originally Posted by SimpleNick View Post
Anyway to do a thorough reset -- without formatting?
Simply clean your registry HKEY_CURRENT_USER\Software\KMPlayer
New Member
 
Join Date:  May 2007
Posts:  7
#8 | Link | Posted 05-21-2007
Cleaned.
Doesn't help.
tramp's Avatar
Regular Member
 
Join Date:  Mar 2007
Posts:  120
#9 | Link | Posted 05-21-2007
try da latest beta 1288
My Skin Request. Can anyone make this
mad's Avatar
Retired moderator
 
Join Date:  Jan 2006
Location:  Slovakia
Posts:  2,581
#10 | Link | Posted 05-21-2007
Quote:
Originally Posted by tramp View Post
try da latest beta 1288
You either made a mistake when writing the KMP beta number or you have an exclusive beta
i5 750 / 4GB RAM 1333Mhz / HD 5850 1GB / Windows 7 64-bit
«Previous Thread | Bug Reports | Next Thread»
Page 1 of 3: 1 2 3 >
Thread Tools
Display Modes
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
vista x64 EVR(C/A) video playback freeze xed17 General Discussions 8 03-25-2011 09:27 AM
sound volume goes max after pause-play [SOLVED] danelec Technical Support 5 02-02-2009 02:15 AM
Freeze when opening a .pls link avoidz Technical Support 1 05-17-2008 12:33 AM
KMP freeze on mediainfo .mkv rename in .avi DeXTeRPuNk General Discussions 6 05-09-2008 11:08 PM
Problem with subtitles and play/pause sniady Technical Support 1 12-16-2007 05:02 AM
Supported by PANDORA.TV
All times are GMT +9. The time now is 08:17 PM.
Contact Us - The KMPlayer - Archive - Top